91. Kanye West vs. Usher

Jag har ingenting att skriva om. Mina måndagar och tisdagar är ganska sysslolösa för mig. Min vecka börjar på onsdagar nuförtiden. 
I helgen gjorde jag Högskoleprovet. Det har aldrig gått bra och det kommer aldrig att gå bra.Jag har 1.4-1.5 från gymnasiet och jag tror inte att jag kommer att få högre på Högskoleprovet. Roligt var det iallafall, man fick träffa många gamla vänner och träffade Miss. Sandahl som jag träffat på 3-4 år tror jag. Går man in med en chillinställning till HSP så borde man få ett chillresultat. Jag accepterar inte ett resultat under 0.9, det fick jag förra gången. 
Jag har börjat läsa böcker nu igen. Skriven av min favoritförfattare (Paulo Coelho) så blev det ett enkelt val. Jag har läst alla hans böcker förutom Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät. Jag har läst igenom halva nu och den är bra. Lite konstig är den.
Jobb: Jag tror inte att ens liv utvecklas om man inte har ett jobb. Nya situationer, nya människor, nya regler och allt annat. Man måste ha något i ens liv som är pågående tror jag. Skolan har samma funktion. 
Haha, nu till rubriken! Det här inlägget är skrivet till en god väninna som påstår att Usher är bättre än Kanye West. Det kan jag tyvärr inte hålla med om. 
1. Folk påstår att Kanye är egoistisk? Haha, Usher är snäppet värre. Kanye delar med sig och tycker om att lära andra och drar in nya artister in till rampljuset, John Legend, Kid Cudi och Mr. Hudson. Jag har inte hört Usher ta in någon i den här branschen.
2. Folk påstår att Kanye är egoistisk? Haha, Usher är snäppet värre, igen. 
Kanye West har släppt ut fyra album med titlarna: 1. The College Dropout. 2. Late Registration.  3. Graduation. 4. 808s & Heartbreak. 

Usher har släppt ut fem album: 1. Usher. 2. My Way. 3. 8701. 4. Confessions. 5. Here I Stand.
3. Folk påstår att Kanye är egoistisk? Haha, det är snäppet värre, again. Om ni inte visste det så kommer Usher att släppa ut ett album lagom till julen. Och det är inte något namn som Christmas Classics eller något sånt, utan albumet kommer att heta Raymond vs. Raymond. Om Kanye hade gjort ett liknande album hade alla varit emot honom, jag förstår inte.
Det borde räcka för att få er att tänka efter lite, att Kanye inte är som Usher, inte är som många andra. Han är labil, väldigt labil. Men det som har hänt honom de senaste åren brukar inte hända en person och Kanye West är väldigt känslig.
Jag tycker att de är på två helt olika nivåer. När Kanye sprider runt sin kärlek med låtar som, Hey Mama, Roses, Coldest Winter, Jesus Walks med flera. Kanye sjunger om de negativa sakerna som har hänt honom i sitt liv också. 808s & Heartbreak är ett album som bara handlar om känslor. Så hur folk kan tycka att albumet är dåligt förstår jag inte. Enough about them, Kanye West beats Usher med hästlängder.
En dag kvar tills THIS IS IT med Michael Jackson. Vilken känsla det kommer att vara. Kommer att ladda upp dagen med att spela upp gamla MJ klipp på Youtube. 
7 dagar kvar tills Italien och det känns underbart! Jag har inga förväntningar men jag tror inte jag kan bli besviken, även om AC Milan förlorar. Det här är en match som rankas bland de högsta i världen. 7 dagar kvar tills Italien och det känns bra! Jag är så glad att jag kommer att se den här matchen.
Tro inte att Kanye West är min Gud eller något sånt. Han är min favoritartist. Han kan inte dansa, han kan inte sjunga men han kan skriva texter. Wow. Usher-fighten? Jag skrev den bara för att min gode väninna Miss. Mosally d. ä. borde inse att Usher inte är i närheten av Kanye West. Jag kan erkänna att Usher är en bra dansare och sjunger bra live, hon kan inte erkänna något! =)
1 dag och 7 dagar, det känns bra!
::

90. We were once a fairytale

Förlåt förlåt förlåt. Det känns som att jag inte har uppdaterat på tider men jag har haft mycket att göra och framförallt mycket att tänka på. Men nu så ska jag ge er en uppdatering!

Jag tänkte efter förra inlägget att jag inte ska nämna min Milano-resa. Men det är svårt efter igår. Nu är man mer nervös inför matchen än innan. This is hard, att vänta. Vilken match!

Michael Jackson, The King of Pop! 6 dagar kvar tills premiären, är ganska nervös.
Jag har tänkt på det. All the money in the world don't make life painless. Jag har tänkt på det. Och jag tycker att livet är tråkigt när man inte har ett arbete. Utan arbete går ingenting framåt känns det som.



Jag ska lägga upp en video. Jag gillar honom av alla artister. Den här videon var inte meningen att släppas. Han härmar MJ lite genom att göra en kortfilm till en låt. Låten heter Kanye West ft. Lil' Wayne - See You In My Nightmares. Jag har svårt att försvara allt han gör. Det går inte. Allt han gör går inte ihop med min hjärna och mitt hjärta. Men jag har lärt mig att man måste se det från HANS vinkel. Han har haft en svårt tid med mammans bortgång, och fästmöns brytning med honom. Titta på videon! 

Min favoritscen är i slutet när han tar "självmord" och släpper ut sin demon. Hoppas det är dags för förändring nu.

Och så önskar jag mina vänner som åker till Egypten imorgon ett gott farväl! Underbart land med underbara saker! Hoppas ni har det guld där! =)

89. This is it!

Haha, blogg.se är konstigt mot min dator. Efter att har försökt uppdatera i cirka 45 minuter nu så har jag äntligen lyckats, genom att fuska lite! =)...

Hursomhelst! 

Countdowns omringar mig just nu. En av de två jag tänker nämna är AC Milan - Real Madrid på San Siro. Idag skickade jag in de sista uppgifterna. Wow, vilken match jag ska se. Visst, ACM är inte i toppform men ändå, mitt lag sedan jag var barn. Jag har redan sett dem tre gånger, Fiorentina - ACM, ACM- Torino och ACM - Benfica. Vilken känsla det var. Statistiken är, en förlust, en oavgjord och en vinst. Så statistiskt sett så kan matchen sluta hur som helst. Men ja, det kommer bli ett kärt återseende, när Ricardo Kaká kommer till San Siro. Smeknamnet han hade, Smoking Bianco för att han sprang förbi alla sina motståndare, wow.

Annat som jag har countdown för är MJ:s film som kommer att släppas den 28:e okt. Wow igen! Det kommer aldrig att finnas en artist som honom. Idag på jobbet så kom Heal The World (min favoritlåt tror jag) på radion och jag insåg hur stor han är. Men om man tänker efter så var det "bra" att han dog. Sen jag växte upp så har jag bara haft en bild av honom, The King of Pop. På tiden ändrades den av många på grund av misstankarna mot honom. Bilden suddades bort bland många men fanns kvar hos mig. Nu, så är alla MJ:s största fans och så vidare. Jag har lite emot det men inte så att jag revolterar, men ja. 

OBS! Från att ha varit en bio-människa som älskar att gå på bio så har jag inte varit på bio sedan juli, när Ice Age 3 hade premiär.

Ibland så är fotbollen orättvis! Dags för AC Milan att resa sig!

Jag tycker att italienare Fabio Capello (Englands förbundskapten) borde ta över det svenska landslaget. Killen gör succé vilket lag han än tränar. Jag tror att England kommer att vinna VM 2010. Sen tycker jag att han borde ta över det svenska landslaget!

Juste, jag har inte läst en bok på cirka ett halvår nu och det märks tydligt i mitt tal, tydligt!

Jag har också skickat in min ansökan för universitetet. Hoppas det går vägen!

Skönt att jobba också! 

=)
 
Förstår ni?
=')

88. Mr. Me

Haha, mitt år! Året jag föddes =)... Det känns bra! Firar det här inlägget genom att lyssna på Eros Ranazzotti! Det ger en sorts harmoni i hjärnan och hjärtat, en harmoni som ingen annan artist kan ge!
De senaste dagarna har jag spenderat i jobbet och framför datorn för att hitta den rätta utbildningen. Jag vet till 93 % vad jag vill plugga, nu måste jag bara hitta det också!
Jag har även sovit över hos min bror i Sthlm och jag måste erkänna att det är skönt. Jag har fått andra människors perspektiv när de menar att Vallentuna är ute på landet med en massa bönder. Det är härligt! =)
Cirka 25 dagar kvar tills resan och den känns helt rätt! Det känns bra att återförenas med landet man spenderade hösten 07 i, Italien. Det känns bra!

Eftersom jag är född 88, och det här är inlägg 88 skulle jag vilja uppmärksamma några dagar, från Wikipedia och min hjärna:
14 Jan: Den första hjärttransplantationen med en svensk donator genomförs vid Sahlgrenska sjukhuset.
6 Feb: Det politiska partiet Sverigedemokraterna bildas.
18 Maj: Sovjetunionen påbörjar sin utmarsch ur Afghanistan.
15 Aug: Tolv skolbarn från Kista i Sverige dör på skolresan när deras buss kör in i en bergvägg i Norge. =(
20 Aug: Fredsavtal avslutar Iran-Irak-kriget.
25 Aug: Fredssamtal inleds mellan Iran och Irak.
11 Sep: Mats Wilander vinner herrsingeln i US Open och rankas nu som tennisens världsetta.
18 Sep: I det svenska riksdagsvalet får riksdagen för första gången sex partier i och med att Miljöpartiet De Gröna tar plats med 5.5 %.
1 Okt: Michail Gorbatjov blir president i Sovjet.
8 Nov: George Bush besegrar demokraten Michael Dukakis i det amerikanska presidenvalet.
23 Nov: Jag föds!
23 Nov: Nils Dardels Den döende dandyn ropas in för 13 miljoner kronor och blir därmed Sveriges dyraste målning genom tiderna.
9 Dec: Den första provflygningen med JAS 39 Gripen äger rum.
14 Dec: En 41-årig Sollentunabo, Christer Petterson, som tidigare har begått flera våldsdåd, anhålls för mordet på Olof Palme och häktas.
24 Dec: En bakmaskin är Årets Julklapp i Sverige.
24 Dec: Dalai Lama besöker Sverige.
24 Dec: Den svenska oljeskatten höjs.
24 Dec: Läkemedelsföretaget Astra får patent på sin storsäljande magmedicin, Losec.
24 Dec: I Stockholm målas under en natt 120 tunnelbanevagnar i vagndepå av graffitimålare.
24 Dec: I en ny svensk lag måste alla, även resande i baksätet, använda säkerhetsbälte vid bilfärd.
Japp, det var året 88:a sammanfattat ungefär! Roliga, tragiska, jobbiga och konstiga händelser under det året. Min personliga favorit var 24 Dec: En bakmaskin är Årets Julklapp i Sverige. När jag läste den började jag tänka på hur allting utvecklas, det är konstigt. Nu har vi Shake N' Bake...
Som sagt, allt känns bra och det börjar gå framåt, väldigt sakta, men framåt, som bilarna i Flintstones! (Jag har människor bakom mig, som hjälper mig att starta). Juste, ringde sjukhuset häromdagen och de sa att de hade skrivit upp mig på listan för en MR-röntgen, det ska kolla hur allt har utvecklats. Men det kommer att gå bra vet jag! Vi ses i framtiden! =)

87. Mr. Solo Dolo

Idag har jag vaknat på rätt sida om stan, i stan. Nej men igår efter jobbet så blev jag erbjuden att gå på bio och jag har inte gått på bio sedan maj/juni. Det är jobbigt. Först blev erbjudandet indraget från Miss. Cuellar som kände sig för trött. Sen drog min bror tillbaka sitt erbjudande. Jag tog tag i saken, för igår ville jag verkligen gå. Jag var beredd att gå på Inglourious Bastards, en Brad Pitt-film. Jag har förlorat mitt anseende om honom. Han är skum. Miss. Cuellar kom från Vallentuna men vi hann inte till bion. Så vi tog en fika istället, grädden var slut så jag fick ingen grädde. Men men!
C

Har ni hört Kid Cudi? Hans nya album som nu blivit gammalt för några. Wow, det finns så sköna texter i den. Bra album men inte lika bra som 808s & Heartbreaks. På tal om Kanye West. Han hade en inplanerad turné med Lady Gaga (har aldrig tyckt om henne) som han nu har ställt in. Yes, Mr. West har lagt in sig på rehab för att ta itu med sina problem, ett av dem är alkohol.
Det är skönt att jobba. Utan jobb vet jag inte vad jag skulle ta mig till just nu.
Håret börjar växa säger folk. Jag uppmanar till lugn, den femte november ska jag klippa mig!

Som ni vet så slår mitt hjärta för en klubb, AC Milan. Många tankar har flugit runt i huvudet och dessa tankar får inga svar. Men så i natt så drömde jag om en helt annan grej, en helt annan situation men som gav mig svaret till AC Milans konstiga spel och resultat. Svaret är: Kan man var bäst varje dag? Haha, drömmen handlade om något enkelt, men svaret var att vara bäst. När jag vaknade idag och tänkte på det så skrattade jag.
Som jag skrev innan så är datorn hemma inte så snäll mot blogg.se. 
Min gode vän Mr. Haddad ligger inne på sjukhus, för andra dagen i rad. Misstänkt hjärnhinneinflammation. Men han säger att det känns bättre.
Ett samtal mellan oss:
Mr. Safar: Hej, är det lugnt eller?
Mr. Haddad: Ja, de misstänker hjärnhinneinflammation men det känns bra.
Mr. S: Ska du sova där?
Mr. H: Ja.
Mr. S: Vad bra, då hinner du rensa många tankar. Lyssna på en som vet!
Mina tankar går åt honom!
Kid Cudi - Mr. Solo Dolo.... Utsedd till Låtarnas låt på hans nya album.

¥

86. V

(Skrivet i lördags)

Veckan som varit har varit bra! Ett litet gräl med mamma som löste sig efter 44 timmar. Visst, att vara ovän med sin mamma är inte bra, men vi både är mänskliga och vi har en mänsklig relation och vi har mänskliga reaktioner. Men efter 44 timmar som sagt så var det bra mellan oss!

Jag sitter och tänker på Milan-matchen ganska mycket nu. Vi kommer inte att vinna tror jag, men att se AC Milan - Real Madrid, det betyder mycket. Det kan bli en av decenniets matcher, synd att den ska spelas så tidigt bara.

Igår var vi hos min bror och firade hans kalas, det var kul. Träffade nya människor och min brors gamla kamrater, så det var trevligt. Dessutom fick man höra olika perspektiv på livet och människors olika uppfattningar om våran historia, min historia.

Och angående skorna. DE HAR KOMMIT och jag kan bara säga, WOW! =). De är jättefina!
Kärt återseende i Milano, San Siro.


Idag: Det här är det konstigaste AC Milan jag någonsin har sett. Jag ska se ACM - Real Madrid på plats i San Siro. Det kommer vara många känslor inblandade.
Jag måste även kontakta sjukhuset för ett återbesök. De skulle ringa under September men inget samtal ännu, bollen ligger hos mig.
Det känns faktiskt bra att börja jobba igen. Att ha varit i Syrien och sedan komma hit och vara lite ledig känns typ som att vara bortkopplad från omvärlden.
Jag är kortfattad på grund av min dator. www.blogg.se är inte så snällt som jag trodde.

Ciao Ragazzi!

RSS 2.0