100. 22-27 December

Folk frågade varför jag inte uppdaterade så ofta längre och jag hade många anledningar men den största anledningen var att jag ville att inlägg 100 skulle vara idag, och heta 22-27 December.
Igår så spelade vi fotboll, alla grabbar tillsammans i en hall för oss själv. Det var roligt tills de började tävla mot varandra, helt onödigt. Då vi redan vet svaren. Varför ställa en fråga man redan vet svaret på?
Jag var i Täby Centrum och skulle köpa 2 skjortor när jag träffade en gammal tjejkompis som flyttat till Oslo. Hon frågade om jag hade lyssnat på Raphael Sadiq, och mitt svar var att jag är ganska inne i Kanye West nu. Ingen annan kan göra det han har gjort. 
Ni vet, Julafton kommer snart och jag har inte handlat några julklappar. många familjemedlemmar och flera syskonbarn skulle försätta min ekonomi i konkurs. Så istället gav jag en slant till mamma och slipper oroa mig. 
För 2 år sedan så höll jag på att försvinna i något som inte ska drabba en 19-åring. Därför är dessa datum ganska speciella för mig. Jag vill bara ta det lugnt, jobba lite, vara med familj och vänner, fira Jul och leva. Till skillnad för 2 år sedan då jag låg i koma dessa dagar... =(. Vad fort livet kan förändras va? Min bror skickade ett sms där det stod: Du kommer få en julklapp som kommer att få dig att sväva på moln!... Vet ni? Jag svävar redan på moln. Att få vara här med er och få en till chans får mig att sväva! 
Jag önskar er en God Jul! Och kom ihåg vad ni har. "En människa saknar det den inte har men uppskattar inte det den har"
2 bilder som beskriver mitt sinnestillstånd just nu. 
Jag som en av de tre vise männen i årets julpjäs.

Kanye West har just släppt ut låten Jesus Walks och är med på ett omslag för Rolling Stones. 

Här är han. En svår bilolycka den 23 Oktober förändrade honom som människa. Han skrev låten strax efter sin olycka. (Spola fram till 1:36 så ser ni bara Kanye West. Vilket framförande, vilken text).

99. Aftonbladet

Sorry ännu en gång att jag inte har uppdaterat mig men det kommer!

Jag har i 2-3 år nu efterlyst snön, den naturliga snön, den som inte försvann förrän sent på våren. Just nu när jag tittar ut genom fönstret så blir jag glad att det är snö ute, älskar snö och regn. Men innerst inne känns det som att den här snön kommer att smälta för tidigt. Så tyvärr kan jag inte tycka om den, den känns konstgjord.


Liv? En mycket god vän påstår att vi har varandras egna liv. Jo, det stämmer men våra liv ingår i varandras liv också. Han måste tänka på det!
Jag visste inte vad rubriken skulle heta så jag döpte den till Aftonbladet. Vilket gäng. Jag tröttnade för längesen om deras 3 Superswedes (Ljugnberg, Larsson & Ibrahimovic), men nu, nu tar Ibra mer plats än alla de tre tillsammans. Det är lite jobbigt för oss som inte hejar på Barcelona, för oss som inte tittar på spansk fotboll (bara europeisk eller italiensk). Jag tycker att de på Sportbladet borde kolla igenom halvårets alla Sportbladet-tidningar och inse själva att det har gått lite för långt.
Nu har vi spelat Jul-pjäsen i kyrkan och det var roligt och en erfarenhet man inte kommer att glömma. Det var jätteroligt men nu är vi klara och kan syssla med andra saker! =)
Angående universitet så kom jag in på Lärarprogrammet med Religion som bas. Måste bara anmäla mig då sista dagen är imorgon.
Det kommer att komma en Års-krönika snart! =).
Lyssna på det här klippet så kanske ni förstår lite mer!


98. Facebook

Haha, rolig rubrik men jag känner att jag måste skriva om Facebook, ett Internet-fenomen som inte har en Stopp-knapp. Nätverket The Facebook grundades/startades den 4:e februari 2004 av Mark Zuckerberg, en Harvard-student. The Facebook var tilll för Harvard-studenter bara. Idag är Facebook till för allmänheten och har mer än 300 miljoner användare, 300 miljoner. 
Jag känner några som verkligen tycker om Facebook och andra som avskyr Facebook. Grejen är den att jag tycker att Facebook är konstigt. Man kan göra det mesta med den, till och med fånga brottslingar (http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_283201.svd). 
Själv insåg jag vikten av Facebook när min dator kraschade under våren 08. Musiken gick att ersätta men mina bilder från Italien 07 var helt borta, tills jag insåg att de fanns på Facebook. So what att de har rätt till ens bilder. Jag tror inte att de kommer använda bilder med människor på och mina bilder på naturen får de använda.
Min gode vän Mr. Rojas Flores har startat en blogg. Välkommen till bloggvärlden bror. Jag tycker att den är rolig att läsa för jag känner honom personligen och då blir bloggar roligare att läsa tycker jag. Killen försöker utmana mig, (han tror att han är 50 Cent och ska slå Mig, Kanye West), jag önskar honom lycka till. 
Läs och...: http://credflow.wordpress.com/   
Jag tycker inte om att lyssna på vanlig musik som inte har någon mening. Finns mycket sånt. Just House-musik har jag tyckt dåligt om, de säger ju inget. Men sedan Bob Sinclar dök upp så har jag tyckt om hans musik, han har texter och han har ett bra budskap. På fredag kommer han till Sverige och jag är väldigt glad att se honom! Han är inte som andra House-producenter, han har en egen genre. 
Vilket budskap!
På onsdag är det dags för X-Ray bilder på hjärnan. Det kommer nog att gå bra! Är inte så rädd!
Kan inte klaga så mycket på livet just nu. 
1. Ska ringa Patent och Registreringsverket.
2. Måste dra igång min kampanj.
3. Måste skriva ett brev.
4. Det är mycket städning just nu som gäller, men vad gör man inte för sin mamma?  
5. Allt flyter på så man kan inte klaga!
6. Ser fram emot Santinos ankomst från Dubai.
7. En Safar sviker aldrig en Safar. 
¥

RSS 2.0