85. Allt & Inget

Jag är ledsen ledsen ledsen att jag inte har hunnit uppdaterat! Det är mycket som har pågått under den senaste tiden, både i verkligheten och i hjärnan, hjärtat är inaktivt. Eller ja, ungefär.
Måste bara säga att i det här inlägget kommer ni att se många linjer som denna ovanför detta ord bara för att min dator tycker inte om hemsidan blogg.se. Har inte kunnat lägga till mina "specialeffekter". 
Jag har alltid sagt att det finns ett par skor. Jag läste lite om märket (de har bara tre butiker i hela världen, NY, London & Tokyo). Så jag bad min käre vän Mr. P-B att hjälpa mig att finna dem på nätet. Så nu väntar jag bara på skorna! Thank You!
Angående det inaktiva hjärtat så har det varit inaktivt ett tag. Så jag har själv sett till att aktivera det nu. När Inter - Barcelona spelade i CL insåg jag vad en sådan match betyder, det är mer än bara fotboll, mycket mer. Sen när jag pratade med en kompis som sa att han skulle på returen började jag tänka lite. Jag insåg att AC Milan och Real Madrid spelar i samma grupp. Japp, den 3:e november sitter jag på ett plan på väg till Milano för att se matchen. Och det är väl att aktivera hjärtat? Det är ju känslor inblandade. 
I lördags var vi hemma hos Mr. Haddad som fyllde 20 år och nyligen tagit körkort. Grattis x 2... 17 meter från mitt hus finner vi hans så jag beslutade att gå dit i en gillabie. Det var väldigt skönt, inte kallt och det var skönt. Sen följde vi med systrarna Cuellar till bussen. Folkets blickar och kommentarer bakom ryggen var roliga, vi bor ju trots allt i Vallentuna! =)
Ni vet kanske att jag älskar musik. Jag lyssnar på det mesta och fastnar jag för något, så wow! Idag när jag satt på Café Mocha så hörde jag både Heartless och Love Lockdown, dessa två låtar är nog två låtar jag aldrig kommer att tröttna på. Jag är glad att jag såg Kanye West live i somras. Fint budskap och fin betydelse har dem också. Just nu är det dock Kid Cudi som gäller. Hans nya helsköna album har fastnat i min hjärna, wow. Man on the moon! Angående KW, så har han ett skivbolag som heter G.O.O.D. som står för Getting Out Our Dreams. Alla medlemmar har även Jesus-ansiktet hängande på ett halsband.
Under veckorna som varit har jag inte rakat skägget. Jag brukar vanligtvis köra varannan fredag men denna gång orkade jag inte. Så idag på morgonen när jag vaknade så gick jag ner och blev kallad för Khomeini av min mamma. Khomeini var en persisk ledare på 70-80-talet. Jag tog illa upp, väldigt illa. På kvällen var det rakning av skägget för att slippa smeknamn som detta.
En god vän till oss killar, en som behöver körkortet mer än många andra har lyckats med två händelser som går till historien i Åby:
1. Först lyckades han få 51 poäng på Teoriprovet.
2. På uppkörningen lyckades han kvadda bilen och så att AIRBAGEN utlöstes.
Frågan i framtiden är, ska man kalla honom femtioettan eller airbagen?

Lite bilder på Allt & Inget. 
Khomeini. Persisk ayatollah och ledare under åren 1979-89.

Kanye West and his Jesus Piece

CDG-skorna, wow! =')
Jag skulle ladda upp lite fler bilder men det gick inte, hoppas ni förstår! Vi ses! =)

84. Kanye West apologises on Jay Leno

Och folk påstår att han inte har några känslor? Titta när Jay Leno nämner hans mamma vid 2.02... ='(...

83. Svensk fotboll

Wow, många av er vet att jag varit på semester men att jag nu är tillbaka! Det är skönt!
Helgen som var spenderade man i Västerås, en kompis fyllde år. 
Väl på söndagen hände det en stor grej men jag missade den eftersom jag inte var hemma. ='(...
Nu kommer vi till ämnet: Svensk fotboll.
Jag har aldrig tyckt om Allsvenskan och den kärlekslösa fotboll som spelas här. Atmosfären som finns på olika fotbollsstadion här i landet verkade värdelös för ett tag sen. Men idag när man slår på TV:n och tittar på nyheterna och ser vad de olika "huliganerna" gör under fotbollsmatchen, ja, det blev droppen. Jag är ett stort fan av Italiensk fotboll och AC Milan. Jag ska inte påstå att detta inte händer i Italien, nej, men det händer inte lika ofta. Under min tio-åriga relation till ACM har jag bara sett huliganerna agera en gång, och det var motståndarlagets. När det kastade en bengal på ACM:s målvakt, Nelson Dida under derbyt säsongen 05/06. 
Men idag så har jag gett upp hoppet om svensk fotboll. Ett tag trodde man att spelkvalitéen skulle höja sig, men istället har allting sänkt sig tycker jag.
Idag kom jag på att ALLTING har en baktanke. Allting. Man kan inte få NÅGOT från INGENTING. Det är inte logiskt. Drömmar, hallucinationer, frågor, tankar och mycket annat. Allting har en baktanke. 
Jag fick några sms igår. De frågade ifall jag såg vad Kanye West hade gjort under natten. Att han hade tagit micken från en okänd 19-åring och sagt att Beyonce borde ha vunnit. Egentligen kan man inte försvara honom. Det som pågår i hans hjärna pågår i hans hjärna och det kanske var så han ville uttrycka sig.

Kanye West - Hey Mama

82. Verkligheten

En vecka har passerat och jag har genomgått mycket, sånt som det bör hända en människa, inget ovanligt. Nu är det bara några beslut som måste tas i min hjärna. Så för det mesta tänker jag mycket just nu.
Helgen tillbringades i Västerås på kalas därborta och jag säger bara wow! 

Det här inlägget skrev jag förra måndagen.

Oj oj oj... Första dagen i skolan, och jag fick inga bra vibbar. Där gick jag i min regnjacka och såg ut som en förlorad människa, eller, ja, min hjärna var på många andra platser. Etnologi A-kursen är inte som jag har tänkt mig. I förhand trodde jag att Etnologi A-kursen skulle behandla folkslag runt om i världen, det är vad jag kan. Men när han nämnde, backstugesittare, torpare, borgare, bönder och andra folkslag förstod jag att det var svensk Etnologi. Nu i efterhand, i efterhand, när jag läser om kursen ser jag att den ska behandla svensk Etnologi. Imorgon ska jag ringa runt lite och ta reda på egentligen på vad kursen handlar om.  
Och att gå på university. Jag trodde jag skulle trivas, att jag skulle få en rysning som skulle rysa länge. Men det fick jag inte. Jag trodde att jag skulle få gå i skolan igen, varje dag, men när jag såg schemat såg jag att nästa lektion är på måndag. På måndag? Wow... Jag trodde inte att det var SÅ slappt. 
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Att börja skolan eller att jobba? Jag vet inte. 
Att komma tillbaka från semestern var tyngre än vad jag trodde. Det har tagit på mig psykiskt, trots att man tror att jag mår bra. Ni har också säkert psykiska problem ibland? De är inte psykiska, men det är frågor som besvärar hjärnan och hjärtat och det tar lång tid tills de försvinner. De här sortens frågor brukar dyka upp för mig. Det är jobbigt.
Det är bara söndagar som är bra nuförtiden. Jag ser fram emot söndag!
  
Aviator.

81. School Spirit

Är hemma nu. Min resa har varit toppen och obeskrivlig ibland. Jag kommer att åka dit igen men jag kommer aldrig att ställa lika höga förväntningar då jag vet att denna resa är svår att slå. Jag såg allt jag ville se. Motsvarigheten till Gamla Stan fast i Damascus, världens äldsta handelsplats Souk Il Hamade, Johannes Döparens grav, den gamla presidentens grav, min släkt, Der Mar Afram Il Syriani, Der Seydnaya och mycket mer.
Den här resan gav min hjärna många frågor, nästan lite för många.
Och nu har jag ingen tid att besvara dem för mig själv, eller att ta itu med dem. Min hjärna och mitt hjärta arbetar inte ihop just nu. Och mitt i allt slängs jag in i skolan. Japp, ni läste rätt.
Efter några samtal idag bad hon mig att dyka upp redan imorgon och känna av hur det känns och sedan välja hur jag vill göra. Det lät bra så imorgon ska jag på min första föreläsning, kl 12-15. 
Etnologi A heter kursen...
Min bror Sanho kom hem för ett tag sedan. Han har velat att jag skulle börja skolan under en lång tid men jag har alltid skjutit upp det. När han kom hem idag sa jag att jag hade glada nyheter. En konversation mellan oss två:
Me: Jag har glada nyheter till dig!
Sanho: Vad vad!?
Me: Jag ska börja skolan imorgon!
Sanho: Vad ska du ha för kläder imorgon?
Ni kan ju förstå min reaktion. Den var oslagbar! =)
Jag skrattade de tio kommande minuterna...

RSS 2.0