31. Aerodynamic

Oj oj oj oj oj, ledsen för att jag uppdaterade för längesen men jag har berättat om datorn och mina känslor för den. Den fungerar inte helt enkelt! Jag blir glad varje gång den går på typ! =)...


Fredagen var mycket skön, härligt o fint väder! (Jag har dåligt minne av vad jag gjorde men jag kommer ihåg att jag jobbade)


Lördagen? Jag vill inte ens kommentera lördagen men jag måste erkänna att till och med jag tar dåliga beslut ibland och jag tog ett dåligt beslut i lördags kväll.


I söndags, igår så skulle jag jobba =(. Det var för fint väder för att jobba och jag tror någonstans i hjärtat förstod min bror det, att jag inte kan jobba på söndagar. Jag umgicks med Miss. Chamoun en stor del av dagen, efter att jag varit i kyrkan givetvis... Vi besökte en kyrka mitt i stan där det var en grupp från Tanzania som sjöng o bad. Jag har alltid velat besöka en sån kyrka! Vi satt på bryggan o njöt av vädret o pratade lite. Sen när vi blev hungriga så gick vi o åt! Skönt men oskönt. Vi åt högst upp vid Åhléns City. De såg jättefint ut där nerifrån men när man kom upp o beställde mat så var det B. Iallafall, jag kan säga att söndagar fortfarande är min favoritdag!

Idag ska jag tydligen jobba igen, tror inte det finns så mycket att göra men men...


En grupp som många har underskattat men som jag diggar just nu! Vilken härlig musik!

Daft Punk - Aerodynamic





Den här dikten är till mina närmaste vänner, ni vet vilka ni är. Häromdagen fick jag ett sms som beskrev situationen bland oss. Vi umgås inte så mycket längre, vi är splittrade, förvirrade. Vi är det mesta men innerst inne vet vi vad vi betyder för varandra och vilka vi är.

Ensam är sämst
Vilka är vi?
Vi är inga.
Vi är varandra.
Vi gör varandra.
Vi blir varandra.
Vi är alltid ensamma.
Vi är aldrig ensamma.

//

Hanna J. Safar


30. Sicko

Idag är en härlig dag. Trots att man planerat något man inte har lust med så är det lugnt, för det är en härlig dag.

Vaknade upp på morgonen vid sex, somnade om och vaknade vid nio. Det är skönt att vara sjukskriven ibland. Jag bad min mamma slå på teet och tog ett glas juice med mig för att läsa en bok, det var skönt. Satte mig i solen och läste om Lycka, skriven av Dalai lama.

Som sagt, idag har man planer man inte vill göra men men.

Ska jobba lite senare idag.

Sjuk musik men jag tycker om dem. 

Empire of the Sun - We Are The People (Bästa låten just nu)

29. Sune

Varför jag skriver med så kort mellanrum är för att jag hade ett möte med sjukgymnasten i DS. Och hon öste beröm över mig, jag hade gjort många framsteg. Tillsammans kom vi överens om en plan som betyder att jag ska jogga 4 km / 3 gånger i veckan. Och det är möjligt. 85 kg känns inte som en omöjlighet, men 80 kg som är = en Brasilienresa blir lite svårare.

I alla fall. I sjukhuset träffade jag Sune. En man på 50 år som jag bodde med på avdelning 80. Vilken kille. Han blev som en sol när han såg mig och jag blev jätteglad. Vi pratade om minnen och vad som hänt oss själva på senare tid. Jag berättade om min andra operation och hans ögon började glittra lite, men men, jag sa att det gick bättre och nu är det bara framåt som gäller!

Min psykolog ska börja studera igen. Vad behöver man studera när man redan är en färdigutbildad psykolog? De på sjukhuset försöker hitta en ny psykolog åt mig.

Miss. Edenbro och Miss. Jermer har tagit körkort, grattis! Ingen träff med Miss. Kågestam. Vila hela dagen hoppas jag, eller tills ikväll! =)

Du förstår.

H

28. Haunted

Jag vet inte riktigt vad mitt tillstånd ska beskrivas som men det närmaste jag kommer till är manodepressiv. Mitt humör bestiger höga berg och sjunker i djupa dalar. Allt är bra, ni känner inte av det men jag märker det. Det är på ett personligt plan och jag låter det inte komma ut så ofta.

Dessa dagar har jag umgåtts med Mr. Sajedi, skön kille! Vi har spelat Streetfighter IV ett spel som både växt upp med. Sedan bytte vi till ett skämt hockeyspel, det var nästan roligare, eller där kunde jag vinna iallafall! =)

Juste, i tisdags träffade jag min tjejkusin, vi hälsade på mina syskon för att sedan gå till Gamla Stan. Stressade som vi var valde vi det sämsta cafét på hela Västerlånggatan, det var så dåligt, så dåligt. Inga kommentarer, men för eran skull, besök inte Café Old Town Spegeln. Ni begår ett stort misstag om ni gör det.

Sen igår skulle jag hjälpa min bror med en sak, hämta en mobil från Sthlm =(. Jag var inte på det humöret men familjen först. Iallafall, det gick bra och jag bestämde mig för att ge Burger King en tredje chans. Men herregud, allt var så himla dåligt att det inte fungerar, jag ser inga fördelar med att äta på Burger King. Max o McDonalds delar fortfarande på första platsen.

Hursomhelst, idag ska jag till sjukgymnasten i DS. Kanske får börja om samma långa resa igen men jag tror inte det. Det kommer att gå bättre den här gången. Jag kanske träffar Miss. Kågestam lite senare. En gammal klasskamrat jag inte träffat på länge! =)

Dessutom, jag är trött på allt prat runt omkring mig. Det är det sista jag behöver. Unhappy...

Ni vet, Kanye West råkar sjunga så som jag känner vid vissa tillfällen, och den här låten har sitt tillfälle nu. Jag känner inte så mycket med texten men själva meningen, aj aj aj!

Kanye West ft. Young Roc - Unhappy


27. Juno

Mycket skön dag igår! Allt gick ihop och min hjärna och mitt hjärta fick som de ville. Som det står i min favoritbok Alkemisten, "När du vill ha något så arbetar hela universum för att du ska få det", något sådant står det! Och igår kändes det som det.

Köpte fyra nya filmer igår med Madagaskar 1 & 2, Fearless och Juno, mycket bra filmer som jag tycker om! Speciellt Juno tycker jag om och skådespelaren Micheal Cera, jag tror att han kommer bli något stort när han blir äldre. 

Idag ska jag träffa lite människor. Planerat att jag skulle ha tv-spelsdag med Mr. Sajedi men han har inte ringt än... =(... TV-Spel och jag! Så jag ska träffa min tjejkusin idag. Miss. Safar. Längesen faktiskt...

Mycket i hjärnan just nu, snabbt eller sakta? Det går inte, mitt hjärta vill ta den snabba vägen men min hjärna saktar ner hela tiden. Vad ska jag göra? Hjärta eller hjärna?
Jag kan publicera min första dikt eftersom ni ber om det. Lite personlig, inte så bra tycker jag men min första dikt. När jag blev tillfrågad om jag kunde skriva dikter eller inte sa jag Ja. Hans svar då var att "- Skriv en dikt till den här tjejen, och den måste innehålla två ord, pyroman och eld"

Pyroman och eld
Vi killar är som brasor, vi tänds och släcks
och innan vi kommer in i kärleksvärlden
finns det ingen eld, bara en brasa som är redo att brinna.
För ett tag sedan så kom en pyroman och tände
en brasa som aldrig varit tänd förut.
Men den här brasan är inte som andra brasor,
den är speciell.
Och pyromanen kunde se det.
Sakta men säkert kommer pyromanen
att lyckas med sitt uppdrag,
att tända brasan, att få den börja brinna som en
eld.

//

Hanna J. Safar
 

26. H

Jag vet inte vad jag ska skriva. Mycket bra helg med påskfirande med familjen. Allting var bra tills kvällen/natten.

Idag är det soligt.

Juste, tack för era berömmande ord angående dikten. Det kommer flera! Om ni märkte så är dikten riktad mot en person, det är lättast då. Så i fortsättningen, om ni vill ha en dikt så hojta så ska vi hitta på något =)... Dikten som jag publicerade häromdagen handlar om hämnd..

Jag har så mycket jag vill skriva ner men mitt hjärta tillåter inte. Det här framträdandet får ni se, ni har säkert redan sett det redan, men titta noga den här gången, vilken kille!




TACK GUD FÖR MITT LIV!

Ciao! =)

25. Påsk

Hello igen. Längesen jag skrev något men det är för att jag inte orkar sätta på datorn nuförtiden, den är för seg! Ska köpa en ny snart! Hoppas ni har lyssnat lite mer på Kanye West och förstår vad jag menar när jag säger att han är # 1...

Bara så att ni vet, min religion är syriansk ortodox och vi firar påsk den här helgen, och jag kan bara säga att det varit toppen, allting, hela helgen! Igår var det långfredag och jag var i kyrkan, massvis med folk så jag höll mig undan. Imorgon kommer den stora dagen men jag har redan börjat förbereda mig psykiskt! =)
  Det är även fasta den här veckan, Stilla veckan, de lite mer rutinerade kan fasta i 50 dagar men jag har bara fastat sista veckan. Bra reaktion från kroppen och det känns bra också. Man lever som en vegan under fastan.

Iaf, har träffat mycket av familjen på den senaste tiden och det känns bra, familjen är # 1.

Varför jag skriver innan en söndag igen är för att jag vet att söndagar är perfekta, inte mycket här i livet kan förstöra dem!
Jag har skrivit en ny dikt, min andra.

Bittersweet
En människa får välja, vad väljer du?
Polis eller Tjuv?
Guld eller Silver?
Sanning eller Lögn?
Du valde, du förlorade.
Things are Bittersweet in life.
Jag är ledsen.
Förlåt.

// Hanna J. Safar

24. KANYE WEST

Ni vet, albumet är gammalt nu men jag såg klippet idag och vilken kille.



"... but I'm a champion so I turn tragedy to TRUMPH"

Kanye West

23. Dröm

Ni vet, för att drömma måste man ha en dröm. Att drömma för mig, det ser jag som sinnesfrid/ro. Man har tid att drömma. Jag har haft mycket tid att drömma. Saker jag drömt om är många, men två saker är, Taj Mahal och Cristo-statyn i Brasilien. Jag har redan fullföljt en av mina tre drömmar, det var när jag besökte pyramiderna, vilken känsla!

Iaf, det jag har tänkt är att ta det lugnt med familj och vänner under sommaren. Roskilde i några dagar för att sedan åka till Syrien i 45 dagar, något jag börjat se fram emot! Sen när jag kommer hem från Syrien så är det Filosofi A på Södertörn som gäller. Lång bit dit men jag har ett alternativ som jag inte vill ha, att flytta in till staden =(. Sen efter avslutad kurs så vill jag resa, och det var dagens tanke. Att resa. Att resa, för jag har tid för det nu. Tänk er Brasilien innan jul, i två veckor, det är perfekt. Jag kan säga att, jag väntar på en reskamrat som är frivillig så åker vi, jag väntar!

Hela dagen har varit okej! Möte med FK och sedan fylla i lite papper med min syster.

Igår var en konstig dag, väldigt konstig.




Mot framtiden!

22. NI

Idag har varit en okej dag! Söndagen var perfekt, bra väder, kyrkan, jobbet o sedan vännerna. Inte någon familj den här gången, men det kommer nästa vecka när det är vår påsk!

Vi var ute o åt, det var sisådär. Var inte på bra humör efter jobbet, vet inte varför. Sen efter maten så blev det Tegelbruket, inte så roligt längre. Jag har tappat suget och jag vet inte varför. I lördags när grabbarna var ute hade jag inte heller någon lust. Lusten är borta. Du kanske tagit den?

Vaknade upp med nyheten att Noah och Isabelle skulle komma! Vad härligt! Finns inget bättre än barn när de inte gråter. =)

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.

Kanye West - Can't Tell Me Nothing

Igår läste jag en grej som fastnade i min hjärna...

Johannes 11:25

Den som tror på mig skall leva om han än dör.

21. View

Haha, livet! Är det inte underbart? Som Gudfadern sa innan han dog, la vita é bella. Livet är underbart just nu!

Under dessa dagar har jag sett på Tropa de Elite, 2:an till Guds Stad. Jag har sett den i flera delar under tre dagar men den var ändå inte bra. Respekt till BOPE men den var inte bra.

Igår så åkte jag in till stan. En inplanerad sak slutade med tre möten med olika människor. Först fika med Miss. Edenbro, sedan Mr. Zargarian som är som en lillebror för mig och sedan middag med Miss. Chamoun. Trevligt sällskap under hela dagen!

Kom hem till mina två älskade föräldrar o umgicks med dem lite innan jag gick till Mr. R-F för att hänga med grabbarna lite under kvällen. Vi spelade FIFA 09 o rökte vattenpipa. En härlig dag helt enkelt!

Längtar till sommaren med aktiviteter inplanerade. Höjdpunkten är ju hemlandet Syrien i 45 dagar ungefär! Fast läskigt om jag går upp 10 kg igen...

Idag vaknade jag upp o blev erbjuden frukost utomhus! Toppen, vi som tog ut utemöblerna igår! Frukost utomhus, haha, mycket bra start på dagen. Sen kom Mr. R-F till mig o vi pratade om dagen! Ingenting planerat än.

Imorgon, ni vet vad jag tycker om söndagar, finns inget bättre!

Mot framtiden!

En låt jag hörde från Mr. Abazi i Lund. Jag är dålig när det gäller arabisk musik o sånt. Här i alla fall, arabvärldens svar på Ricky Martin tycker jag. Man blir glad av den här låten! =)

Amr Diab - Enta El Ghaly

20. Jagvetintevaddethärinläggetskaheta

Dagarn som varit har varit konstiga, väldigt konstiga. Från härliga människor och härliga aktiviteter till gråa dagar, som denna. Idag är en obeskrivlig dag. Det har varit grått hela dagen och jag har inte fått mycket gjort, förutom att hjälpa mamma och städa. Idag städade jag hela övervåningen, herregud. Jag som lovat mig själv att aldrig röra det gula rummet var nu tvungen att dammsuga där.

Iaf, var i centrum med Mr. Mafi och hans hund. Mr. Mafi skulle äta pizza eller något liknande och det är ingen som gör honom sällskap längre. Så jag gick med honom, skulle låna om min bok och köpa lite godis till ikväll! Mr. Mafi började mata sin hund med pommes, och jag började tänka sådan husse, sådan hund.

Nu sitter jag o tittar på Barcelona - Bayern Munchen och kan bara säga att Barcelona är bäst. Trots att jag hejar på AC Milan och gjort det så länge jag minns så måste jag erkänna att Barcelona är bäst just nu.

Mot framtiden!

19. 1

Bästa vädret och ett mycket bra humör! Pratade med en gammal bekanting för att ställa några frågor! Det är en riktig toppenkille!

Ska till stan snart med Mr. Kershtgar, fixa lite business och styra upp lite annat. Tror det blir shorts idag!

Vi ses i framtiden! =)

18. SSS

"Alla säger att du är bästa killen men ingen känner dig som Santino. Jag kan säga att DU är bästa killen."

// Sanho Santino Safar

18. G.O.O.D.

Sedan sist jag bloggade så har det svängt rejält i min hjärna.

1. Först måste jag välkomna det härliga vädret!
2. Det regnade i söndags, underbart.
3. Snurrig lördag.
4. Härlig fredag.
5. Skön men jobbig nattpromenad med grabbarna vid sjön.
6.Skön morgonpromenad med Miss. Cuellar vid sjön.
7. ?



Juste! Förr i tiden läste jag poesi o sånt, jag blev intresserad och fick tankar om skrivande men tog aldrig tag i saken. Nu så har jag skrivit min första dikt och jag är nöjd, trots att jag vet att det kommer bli bättre så är jag nöjd!

Älskade vän, det går inte en minut utan att jag tänker på dig.
När sånt här händer faller verkligheten ner i händerna och man inser att man inte talar om hur mycket man uppskattar sina vänner. Vi ses inte ofta Hanna, om ens några gånger per år. Men du har en stor plats i mitt hjärta. Du är en av dom varmaste, ärligaste, snällaste och mest underbara människa jag har träffat. Och det här är inte tomma ord, utan det kommer genuint från hjärtat.
Jag ska komma iväg för att besöka dig snart tänkte jag. Jag är dock rädd att mina tårar ska skrämma dig, men jag är så fruktansvärt ledsen över att något sånt här har hänt en vän med sånt stort hjärta.
Jag ser ditt leende i mitt huvud hela dagarna långa.
Men vet du Hanna? Du, om någon, kan klara dig igenom det här! Och jag, plus alla dina andra vänner kommer alltid vara här för att backa upp dig!
Sii forte,sono sempre qui per te.Ti penso ogni minuto e supererai questa cosa!
MILLE BACI!

10-01-2008
Av Jennifer M

17. Musik

Igår så var det en skön dag, perfekt väder och satt i bilen med Mr. R-F, min lillebror. Vi svängde ut från Täby C där jag hade bytt ut ett par skor. Ni vet butiken Zara, de härmar alla mina kläder, de jag hade förra året kommer ut från dem nu, mycket billigare. Först min jacka och nu mina skor. I alla fall, vädret gjorde mig på glatt humör och musiken var på hög volym, och då kom den, låten som förändrade mitt tänkande lite. Soulja Boy ft. Sammie - Kiss Me Through The Phone. Vilken låt! Två låtar jag kommer lyssna på är den och Zouglou Dance.

I alla fall, nu ska jag ut o jogga med Mr. P-B o Mr. R-F. Nyttigt för kroppen! Vi ska prata om Roskilde, jag måste få igenom det...

Ikväll vet jag inte vad som väntar men jag kan vara hemma ikväll och ta det lugnt, kroppen behöver sådant ibland också.

Försökt ringa FK idag men de svarar inte...
Här har ni den! Soulja Boy har jag aldrig fastnat för o Sammie känner jag till sedan tidigare. Scimmia! =)

Soulja Boy ft. Sammie - Kiss Me Through The Phone



En liten uppdatering.

Mr. P-B kom aldrig så Mr. R-F o jag sparkade lite boll på planen, jag måste få igång min högerfot igen.

Jag ska jobba idag, inte så roligt men det här vädret är toppen så det gör inget.

Jag har försökt ringa Försäkringskassan hela dagen men de svarar inte, så jag lämnade ett meddelande.

Och jag älskar min familj, för jag vet att oavsett i vilket läge jag är i så vill de alltid hjälpa.

Tack till min syster också som ordnade den glada nyheten åt mig!

Ciao Amici!

16. Ieri

Idag så vaknade jag upp, lite sent men bestämd som jag var så tog jag mig till joggingspåret. Fyra kilometer skulle bli avklarade. Joggade första varvet, gick andra, joggade tredje och gick fjärde och det kändes bra. My stamina är inte som den var förut men den kommer känner jag, det är bara övning som gäller... Och jag saknar italienskan jättemycket, trots att mycket är kvar nu så känner jag att det kommer att försvinna, måste börja läsa igen. Idag är det bara vila hemma som gäller, måste ta min medicin som tvingar mig hemma =(.

I Lund köpte jag fyra filmer och jag ska nog kolla på två av dem, Pursuit of Happiness och Catch Me If You Can.


Ieri giorno, questo giorno era perfetto. Il mio cuore batte adesso, ancora...
Grazie tutto e tutti.

RSS 2.0